Wat is er niet te kraken?

Volgens mij is voor een goede "kraker" alles te kraken.
Of toch niet?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Niet te kraken is alles wat vloeibaar is, dus stroop, vanillevla, gelatine, water, en ja zelf snot valt niet te kraken.... (tenzij het in je zakdoek opgedroogd is, dan kraakt het weer wel, maar dan word het wel een erg onsmakelijk gekraak...-)

Alles valt te kraken, of het nu gaat om huizen of systemen. Zolang de beveiliging zal groeien, zullen de manieren om die te omzeilen ook groeien. Zolang alles zich maar blijft ontwikkelen, zal het hacken en/of kraken ook niet stilstaan.

Ik weet niet of er onkraakbare dingen bestaan..... Als je geinteresseerd bent in hoe je je bedrijf tegen kraken kan beveiligen, moet je eens het boek De kunst van het misleiden lezen, geschreven door social engineer Kevin Mitnick. Je valt ervan achterover als je leest wat hij allemaal weet te kraken.... en dan niet door middel van technisch computergedoe, maar vooral door social engineering (kraken door mensen te misleiden)

Mijn brein is in iedergeval niet te kraken. Zelfs niet door de beste ondervragers... Maar goed.... Dit was de vraag niet geloof ik...

Een goede kraker kan niet alles kraken, omdat z'n geweten daarin tegenwerkt. Maar een gemene kan het wel, desnoods met bruut geweld.

Alles is te kraken... En de tijd zit met de kraker mee... De maker van de beveiliging moet om zaterdag om 6 uur zijn product af hebben... Daar zit altijd een limiet aan waar op het klaar moet zijn... En om zaterdag 6 uur beginnen de krakers, totdat ze het hebben gevonden... De tijd speelt met de kraker mee, en tot hij slaagt stopt hij ermee... Dus de kraker wint het altijd, maar dan ook altijd altijd....

alles kan je kraken als je maar een beetje slim aanpakt

Alles is te kraken. Het werkt als een cirkel, ze proberen het te voorkomen en dan gaan ze dat weer kraken etc.

Al is de beveiliging nog zo snel, de hacker achterhaald hem wel. Uiteindelijk is alles wat bedacht is, ook weer te kraken.

Alles wat je kunt maken, kun je ook kraken....

Microsoft

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100