Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (4)

Kijk in je handleiding
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Zoek eerst het IP adres van je router op. Dit kun je doen door naar het start menu te gaan en dan de command prompt (staat in bureau accessoires of accessoires)

Type in de command prompt ipconfig.
Zoek nu naar het "standaard gateway adres" dit is meestal een reeks cijfers als 192.168.1.1 of 192.168.1.2 of 192.168.2.1 ofzo... tik dit in in je internet browser alsof het een website adres is ( dus ipv www.google.nl tik je deze nummers en punten in)

Nu kom je terecht in het instellingen scherm van je router! Zoek in de gebruiksaanwijzing van je router het wachtwoord op en hoe je je beveiliging aan moet zetten.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
192.168.0.1 intypen in de browser.
Daarna als gebruikersnaam admin en als wachtwoord ook admin. Daarna zie je gewoon securityopties staat. Mocht dit niet werken uitzoeken wat dan de locatie is van je routeren. Dit kan door via start CMD in te typen en daarna ipconfig.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding