Ik heb programma's verwijdert/gedownload en nu doet me laptop heel raar, ik heb nu ook geen msn en kan het ook niet downloaden..

ik weet niet welke programma's dit veroorzaken en wat ik precies heb verwijdert, dus ik wil alles terug zetten als de fabrieksinstellingen, zegmaar dat alles programma's die er niet horen worden verwijdert en programma's die er wel horen terug te zetten, hoe doe ik dat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kan ook effe kijken of je terug kan naar een herstel datum voor je download dat kan met de meeste laptops, dat staat bij help en ondersteuning Toegevoegd na 2 minuten: bij help en ondersteuning staat trouwens ook fabrieksinstellingen

een schone installatie van windows.

terug gaan naar een systeemherstelpunt waar alles nog goed was zou kunnen helpen

Bij het opstarten druk je voor dat windows start op F8, dan krijg je diverse opties (in een soort van DOS scherm). Één van die opties is het terug zetten van de configuratie van de laatst werkende versie. Wie weet werkt het. Succes.

Je kunt ook je originele windows disk er in doen en kiezen voor het repareren van je windows. Dan zet die de beschadigde bestanden weer terug. Meestal wijst dit zich vanzelf.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100