Foutmelding bij start installatie office 365 studenten, wat te doen?

Ik heb onlangs office 365 gekocht voor studenten. Heb windows 8.1 en een account met mijn microsoft account en nog een account voor iemand anders.

Nu moet ik, om te bewijzen dat ik student ben, ter installatie inloggen met het microsoft account en met het mailadres van de school waar ik studeer. Nadat dit allemaal goed gegaan is selecteer ik de taal en wordt het installatieprogramma gedownload (via Chrome).

Vanaf het moment dat ik het installatieprogramma op wil starten komt er een foutmelding waarin staat of er wel een internetverbinding is en of er wel genoeg ruimte op de harde schijf is.

Mijn internet is goed, zit zelfs aan kabel en ik download niet de eerste keer op deze manier en de benodigde ruimte voor office is 3GB terwijl ik nog ruimte heb van 277 GB.

Iemand enig idee hoe dit op te lossen is?

Weet jij het antwoord?

/2500

waarschijnlijk stond er nog een versie geinstalleerd, deze moet je eerst grondig verwijderen met tools als Revo Unistaller of Iobit Uninstaller. Daarna register grondig laten schoonmaken. Dan pc opnieuw starten. Hierna kun je weer overgaan op het opnieuw installeren van Office met de code die je hebt gekocht. Dat zoun dan geen problemen moeten geven.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100