Met welk gratis programma kun je teksten bewerken als afbeelding?

Ik zoek een gratis programma waarmee je teksten kunt beweren als zijnde afbeelding en zo dus de teksten kunt spiegelen, verticaal of horizontaal kunt zetten in diverse lettertypes tegelijk.
Zoals in deze link http://www.eedee-fotografie.nl/canvastekst.html

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Oei dat is een pittige vaak wordt dat een sneuptocht naar juiste de fonts kleuren vormen die je zoek etc 1 programma dat alles kan is er eigenlijk niet sommige fonts en layout zijn aan een bepaalde programma gekoppeld. Maar iets cooltext.com is misschien een goeie startplaats ? voor zelf te maken plaatjes van txt ? of zoektermen op google maar graphics logo/ generator etc De resultaten daarvan kan je bewaren als jpg en eigenlijk met elke paint of foto bewerkings programma laden en bewerken. met iets als picasa kun je bv via collage een print maken ? De mogelijkheden zijn eindeloos dus veel meer valt hier niet over te zeggen.

Bronnen:
http://cooltext.com/

Dit kun je maken met de geupgrade versie van paint, paint.net. Deze software is volledig gratis te downloaden. Paint.net werkt met de fonts die ook meekomen met office. Om wat mooiere, professionelere fonts te installeren kun je googlen op iets als 'free professional fonts'. Hiermee krijg je veel resultaten. De Fonts kun je vervolgens downloaden en met een dubbelklik installeren (dit wijst zich vanzelf). Je hoeft de fonts niet in een speciale map voor paint.net te installeren, hij laadt deze automatisch bij het opstarten van het programma.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100