Hoe kan ik meerdere foto's op mijn pc tegelijk verkleinen?

Als ik foto's van mijn digitale camera op mijn pc plaats zijn ze altijd te groot.
Nu verklein ik ze altijd één voor één in de juiste maat, maar dit moet toch ook sneller kunnen?
Ik gebruik Irfanview

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

via bacth conversion bij irfan view en dan advanced kiezen

Bronnen:
http://www.lancelotgroup.com/tutorials/How...

Ik gebruik jpg resizer in combinatie met een fotobewerkprogramma. Je geeft losse foto's of een map aan, of je ook de submappen wilt. Daarna geef je de maat of een percentage aan en de rest gaan vanzelf Toegevoegd na 1 minuut: Bij maat wel smart size gebruiken, dan gaat het vanzelf goed komen.

Bronnen:
http://www.brothersoft.com/d.php?soft_id=3...

verstuur, e-mail, ze naar jezelf vaak wordt -door het programma- gevraagd in welk formaat, antwoord 'verkleining' en sla dat op in jouw bestand, een ander als waaruit je verzond uiteraard zo doe ik heten dat werkt bij mij.

Ik gebruik zelf altijd de powertoys van microsoft. Zij hebben namelijk een klein tooltje gemaakt die zich dan netjes verstopt onder je rechtermuisknop. Het heet image resizer, een zeer simpele tool voor de simpele gebruiker. Ik ben geen fotograaf dus ik weet niet of dit de kwaliteit van je foto zal verminderen.

Bronnen:
http://www.microsoft.com/windowsxp/Downloa...

probeer PIXresizer eens

Bronnen:
http://bluefive.pair.com/pixresizer.htm

Ik heb HET antwoord dat je zoekt, was zelf namelijk ook lange tijd op zoek naar zo'n programma.. VSO Image Resizer Je kan vele effecten toepassen zoals: alle foto's verkleinen in grootte en evt. kwaliteit, sepia/grijstinten enz., rand toevoegen, watermerk toevoegen. En het is ook nog eens supermakkelijk in gebruik! Toegevoegd na 48 seconden: Ook kan je ervoor kiezen om ze onder dezelfde naam op te slaan of in een ander mapje.

Bronnen:
http://www.vso-software.fr/products/image_resizer/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100