Wat maakt mijn PC zo sloom?

Ik heb een vrij goede gaming PC. specs hieronder:

i5 2500K
GTX 560
8GB RAM
Windows 7

Desondanks heeft hij de laatste tijd de neiging om enorm sloom te zijn. Zo sloom, dat er gewoon zichtbaar tijd zit tussen het typen en het verschijnen van tekst op mn monitor. Het laden van goeievraag.nl heeft een halve minuut geduurd. Andere keren is weer niets aan de hand, en speel in BF3 op high graphics. Wat ook vreemd is, is dat ik de laatste tijd blue screens krijg. Een foto daarvan is te vinden in de bijlagen. ik heb al op internet gezocht, maar daar wordt alleen maar vermeld dat ik mn drivers moet updaten, nou doe ik dat wekelijks, dus daar zal het niet in zitten. Tijdens normaal gebruik zit mn processorgebruik op 0 tot 10%, en mn RAM op maximaal 3 GB. Mn virusscanner heeft ook een hele dag gezocht, en niks gevonden (BitDefender 2014). Heeft iemand enig idee wat er mis kan zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Misschien is er weinig (misschien minder dan 10 GB) opslagruimte over op de harde schijf. Dit is soms een oorzaak van een langzame computer.

Als je te veel hebt gedownload of als je computer al best oud is. Het kan ook zijn doordat er teveel stof in je computer zit, dan moet je je computer laten schoonmaken

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100