Als ik een foto wil verkleinen naar 3 bij 5 cm, welk programma kan dit dan in een keer doen, dus het liefst gewoon maat opgeven en klaar is Kees!

Foto verkleinen in cm.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Kan gewoon met paint

Dat gaat heel erg goed met het programma Enterimage. Met een druk op de knop en een paar seconden wachten zijn al je fotos die je geselecteerd hebt hetzelfde formaat. Het is gratis!

Bronnen:
http://www.enterimage.nl/

Volgens mij kan dit met microsoft picture manager.

Dat kan heel makkelijk met Irfanview http://www.filehippo.com/download_irfanview/ *Open de foto in irfanview --> Image -->resize/resample -->set picture size in cm (staat eronder) en geef de afmeting in

ACDSee Photo Manager is een fijn programma helaas niet gratis je kan veel meer dan alle verkleinen

Dat kan ook met photoshop, hierbij behoud je ook de resolutie

Installeer dit. http://imageresizer.codeplex.com/ en je kunt voortaan rechts op elke afbeelding klikken en het gewenste formaat geven aan de afbeelding. Dit programma is er speciaal voor en is gratis.

GIMP image editor. Dit is oorspronkelijk software ontwikkelt voor linux platformen maar is evengoed compatibel met een windows OS of MAC OS. Bovendien volledig gratis! U kan dit beschouwen als de tegenhanger van photoshop. In GIMP bovenaan de tab afbeelding kiezen, daarna afbeelding schalen en dan eventueel van beeldpunten verzetten naar mm of cm.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100