Hoe moet ik .docx bestanden openen?

Heb nog office 2003. Compatibiliteitsprogramma al gedownload, heeft ook tijdje gewerkt. Maar nu geeft pc aan dat de toepassing niet gevonden is. Opnieuw gedownload, maar kan .docx bestanden nog steeds niet openen. Misschien te maken met een servicepack die nog niet gedownload is? Wie weet raad?

Weet jij het antwoord?

/2500

.DOCX is een extensie die gebruikt wordt door Word 2007+. Je kunt hem hier gratis proberen te converteren. http://www.doc.investintech.com/

Je zou de maker van het docx-document kunnen vragen het bestand op te slaan als Word 97-2003-document. Die kun je wel openen.

Ik open dergelijke bestanden zonder (veel) problemen met het gratis libreoffice.

Bronnen:
http://nl.libreoffice.org/

Je hebt dat bestand dus - bijvoorbeeld als bijlage bij een emailtje - van iemand gekregen. Probeer het eens OP TE SLAAN als .doc bestand. ("Opslaan als" en dan op dat zwarte 3-hoekje rechts te klikken en in het menuutje dat zich dan opent te kiezen voor "Word-document (*.doc)". Daarna kun je het gewoon met Office 2003 openen.

In het begin heb ik dit ook gehad. Ik kon de documenten wel openen als je ze opslaat als een .doc bestand. Dat kan je meestal gewoon veranderen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100