Iemand heeft mijn foto op zijn facebook pagina. Hoe zorg ik ervoor dat deze verwijderd wordt?

Iemand die ik 2 jaar geleden heb leren kennen in het buitenland, heeft een foto geplaatst op zijn facebook pagina met mij en hem op de foto. Ik heb al de optie rapporteren etc geprobeerd, maar er staat dat ik een berichtje moet sturen om te vragen of de foto verwijderd kan worden.

Dit heb ik ook gevraagd aan hem, maar hij wilt hem niet verwijderen. Ik heb hem al verwijderd als vriend op Facebook, maar ik wil dat die foto verwijderd wordt van zijn pagina ( de foto is niet gedeeld via mijn pagina, het is gewoon een 'nieuwe' foto die hij heeft geupload op zijn pagina)

Wie kan mij helpen!!??

Weet jij het antwoord?

/2500

Hiervoor zal je facebook moeten aanschrijven en de situatie uitleggen en natuurlijk vragen of zij de foto willen verwijderen.

Moet eerlijk zeggen dat je eigenlijk geen kans maakt het er af te krijgen,er is een formulier (waarschijnlijk heb je dat (al) gebruikt?) je kan eventueel nogmaals de mail die je gestuurd aan het formulier toevoegen ? maar zelfs dan. mag je hopen dat ze er iets aan (kunnen) doen een facebook "helpdesk" bestaat feitelijk niet. Een naar nadeel van de priveloze wereld van het internet. en facebook

Bronnen:
https://www.facebook.com/help/428478523862899/

Als hij er beledigende tekst bij heeft gezet, aangifte doen. Zo niet.......maak je weinig kans ben ik bang.....het is een digitaal fotoalbum. Vroeger had je in zijn plakboek gezeten en op de verjaardag rondgegaan. Ik heb mijn Facebookaccount opgezegd, het leuke is eraf, zonde van je tijd. Succes ;-)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100