ik wil op facebook alleen dingen zien die mensen zelf geplaatst hebben, en wil nooit kijken naar posts die gedeeld zijn, maar hoe?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat kun je niet instellen. Als iemand iets deelt, is dat voor je instellingen hetzelfde als wanneer hij/zij zelf iets post.

Dat kan je niet instellen. je kan niet instellen dat iets specifieks op facebookk niet wilt zien. Dus de optie alles wat diegene deelt weglaten, is niet aanwezig. Je kan wel het gedeelde onderwerp verbergen, zodat je het niet meer ziet. Je moet dan op het kleine pijltje naar beneden drukken, je ziet dan "dit verslag verbergen", het staat aan de rechterkant naast dat bericht. Je moet dit dan wel iedere keer opnieuw doen als diegene wat deelt. De andere optie is instellen dat je iemand niet in je nieuwsoverzicht meer ziet en dus ook niet meer de gedeelde posts. Het grote nadeel is dat je dan helemaal geen updates van die persoon meer krijgt - ga naar (persoon) profiel - je ziet er "vrienden" staan, rechtsboven in (op de cover van die persoon) rechts naast "bericht". - klik daarop, je zal zien dat "weergegeven in nieuwsoverzicht" is aan gevinkt - vink het weg (gewoon erop klikken) - je ziet nu dat "weergeven in nieuwsoverzicht" weggevinkt is je ziet nu geen enkele posts meer van die persoon meer in je nieuwsoverzicht, ook niet wat de de ander geliked of op gereageerd heeft. je kan dit altijd weer aanvinken als je besluit dat je toch liever wel alles weer wilt zien in het nieuwsoverzicht van die persoon.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100