Kun je met een I-pod 'what's appen'?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het werkt wel!! Ik heb het ook!!! Je koopt een simkaart die doe je in een tel. Je download whatspad in cydia. Vervolgens download je whatsapp via de pc of via een app van cydia. Je opent whatsapp en vraagt naar je tel nr die voer je in en dan krijg je een sms op je tel, daar staat een code die je op je whatsapp moet invoeren. En klaar is Kees werkt goed moet ik zeggen!!!

Whatsapp werkt middels een 06-nummer. Je hebt dus een simkaart nodig om dit te kunnen doen. Een Ipod heeft geen sim kaart dus nee, je kan niet whatsappen op een Ipod

zoals Beerenburgt aan geeft werkt whats app via een mobiel telefoonnummer dus met een simkaart. Je kan je iPod Jailbreaken dan kan je whats app installeren en werkt whats app gewoon. Het is alleen de vraag of je jailbreaken het waard vind.

Dat kan wel maar dan moet je een nummer aanvragen voor je iPod

Het kan wel alleen kun je het dan enkel met WIFI gebruiken, niet met gsm-netwerk. Je moet de App gewoon op de I-pod downloaden, vervolgens via WIFI contact maken en het GSM nummer opgeven welke je wil gebruiken. Whatsapp stuurt je een SMS om te activeren, de code die je ontvangt op de gsm kun je invoeren op de I-pod. Whatsapp koppelt het account aan het nummer en het apparaat. (je kunt W.A. per telefoonnummer maar op één apparaat tegelijk gebruiken) Op deze manier kun je ook op Tablets, Laptops en andere apparaten zonder GSM mogelijkheid Appen.

Whatappen is voor telefoons met een telefoonnummer. En een iPod heeft geen nummer dus dat kan niet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100