hoe verwijder je fotos van facebook?

als je omslag wijzigen kiest dan staat er: foto maken of kiezen uit fotos. daar staan stomme onnutteloze fotos bij die ik niet meer wil hebben! hoe haal ik ze weg?

Weet jij het antwoord?

/2500

Klik in facebook op je naam (profiel zie je oplichten), vervolgens op het venster "foto’s". Als het goed is krijg je dan de albums die je op je facebookpagina hebt gezet. Klik op het album dat je wilt verwijderen. Rechtsboven zie je dan staan: album bewerken (potloodje ernaast). Klik daar dan op. Vervolgens kun je het album verwijderen door rechtsboven op het prullenbakje te klikken. er wordt nog een bevestiging gevraagd of je echt wilt verwijderen. als je maar één foto uit het album wilt verwijderen, maak het vinkje dan groen op die ene foto (staat rechtsboven) er verschijnt dan een klein venster waarvan de onderste optie is: "deze foto verwijderen"

eerst naar je profiel gaan en het album aanklikken waar de foto's staan die je wilt verwijderen Gewoon je foto aanklikken die je wilt verwijderen op de foto staat : - foto's taggen - opties - delen- vind ik leuk Je moet dan op opties aanklikken en ''deze foto verwijderen'' succes ermee!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100