Hoe kan ik een zelfgemaakt filmpje op met muziek eronder op YouTube plaatsen?

Hoi,

Ik heb dus een “edit” gemaakt en wilde hem dus op YouTube plaatsen met muziek eronder, het probleem is dat dat “auteursrechtschending” is en mijn video werdt geblokkeerd. Is er een mogelijkheid hoe ik mijn “edit” toch op YouTube kan plaatsen met muziek eronder?

Alvast bedankt!

Toegevoegd na 2 minuten:
Ik zie net dat ik een foutje heb gemaakt, ik bedoelde: hoe kan ik een zelfgemaakt filmpje op YouTube plaatsen met muziek eronder.

Weet jij het antwoord?

/2500

In de audiobibliotheek van YouTube vind je talloze nummers die je rechtenvrij voor je video kunt gebruiken. Een andere mogelijkheid is om op internet op zoek te gaan naar muziek die "royalty free" wordt aangeboden, o.a. op deze websites: http://incompetech.com/music/royalty-free/index.html?genre=Holiday http://dig.ccmixter.org/film https://www.joshwoodward.com/#%2F Je kunt de nummers gratis downloaden, onder je video monteren en die op YouTube zetten.

Ik weet niet of dit standaard zo is, maar bij mij blijft de muziek eronder staan als ik het in eerste instantie al als mp3 bestand aan mn edit heb toegevoegd. Als ik dat niet doe, dan wordt bij mij óf de muziek verwijderd óf heel blikkerig (zie bvb https://www.youtube.com/watch?v=q3pHWAE6730) de vraag is of je dat erg vindt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100