Wat is een makkelijke, informatieve en duidelijke website voor 65+ ers?

Mijn ouders zijn 65+ en raken steeds meer geinteresseerd in het internet. Nu vroegen ze welke sites overzichtelijk zijn voor 65 plussers en waar ze informatie kunnen vinden die handig is voor hun leeftijdsgroep.

Weet jij het antwoord?

/2500

Speciaal voor Senioren.

Bronnen:
http://www.seniorenweb.nl/

Dit is echt dé perfecte website voor de wat ouderen: http://www.seniorweb.nl/ Alles is duidelijk uitgelegd en er staan leuke tips op. Die moeten ze echt als startpagina instellen.

De 50 plus web site. Over 50plusser.nl 50plusser.nl staat boordevol interactieve en informatieve mogelijkheden. Het maakt niet uit of u alleen de maandelijkse nieuwsbrief leest, of een aantal voor u relevante onderdelen gebruikt. Word gratis lid van 50plusser.nl en ontdek alle voordelen van uw lidmaatschap!

Bronnen:
http://www.50plusser.nl/

http://www.goeievraag.nl/

Ik raad ze aan helemaal niets aan te raden. Senioren zijn niet gek en als ze de kleine lettertjes niet kunnen lezen, dan is daar een handig trucje voor. Laat ze zelf hun weg vinden op het internet, op zoek naar interessante zaken, daar hebben ze alle tijd voor.

Speciaal voor hen: http://www.seniorennet.be/ Toegevoegd na 2 minuten: Hier heb je nog wat websites voor ouderen: http://users.skynet.be/nedsites/senior.htm http://senioren.start.be/

de site van plusmagazine (het tijdschrift dus) plusonline.nl

op:www.seniorenweb.nl Daar kunnen ze veel informatie lezen.En ook heb je ,,links,,waar je op andere site`s terecht komt. Suc6.

Gewoon alle sites,die ook voor niet senioren geschikt zijn. Realiseer je wel,dat jij/jullie (hopenlijk) allemaal 65+ worden!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100