Waarom valt mijn internet steeds uit? (Windows 8)

Ik heb Windows 8, en voor mn internet gebruik ik internet via het stroomnet. Dit zijn twee apparaten waarvan je één bij je router in het stopcontact doet, en een LAN kabeltje van je router in dat ding plugt, en één naast je computer in het stopcontact, waarvan je een LAN kabeltje van dat apparaat in je computer plugt.
Om de +- 10 minuten wordt mijn internet heel traag/onbruikbaar, waarna de computer aangeeft dat ik 'beperkt' internet heb. Als ik mijn LAN-kabeltje uit mn computer trek en er weer in stop is dit probleem opgelost, waarna het op een willekeurig moment weer 'beperkt' is (meestal rond het kwartier, maar soms ook bijna helemaal niet en soms om de minuut).

Ik heb deze problemen sinds een maand of drie. Ik gebruik Logmein Hamachi voor multiplayer gamen, maar dit deïnstalleer ik steeds nadat ik klaar ben met spelen. Met mn mobiel en andere computers heb ik geen problemen met het internet.
Kan dit een virus/malware zijn, of is het toch Hamachi? En hoe zou ik dit probleem kunnen oplossen?

Alvast heel erg bedankt :)

Weet jij het antwoord?

/2500

Probeer is het volgende: Open het netwerkcentrum, Klik op "Problemen oplossen" Als het klaar is start je computer opnieuw op, en kijk je of het heeft geholpen. Zo niet: Download "Malwarebytes" (Virus-scanner) En laat hem een VOLLEDIGE SCAN doen over je systeem, inclusief alle schijven die zijn aangesloten. Verwijder vervolgens de virus (Indien gevonden) Start je pc opnieuw op en kijk of dat helpt! Veel succes! MVG, Lars

dat je geen internet problemen met je telefoon maakt niks uit voor je pc reset de modem check de kabeltjes probeer het nog een keer

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100