Werkt verdienen met PayPal echt? (zie link!)

Ik krijg weleens mailtjes over geld verdienen met PayPal. In de link staat het hele systeem uitgelegd. Werkt dit echt? Het lijkt namelijk zo simpel.... Ik ben benieuwd of mensen hier ervaring mee hebben....

Zie: http://rondom10.forums.ncrv.nl/?q=forums/overig/nieuwe-onderwerpen/snel-geld-verdienen

Weet jij het antwoord?

/2500

Als dit echt zou werken dan zou de staat in Nederland duizenden euro's verdienen, er minder mensen ingeschreven staan bij het UWV en er veel meer nieuwe auto's rond rijden. Nee, het werkt niet. Dergelijke berichten circuleren reeds sinds het ontstaan van het internet rond om het w.w.w. Je mag het vergelijken met MLM praktijken. Alleen de starter / top verdient er goed aan en jij als "zogenaamde" inversteerder die wordt voorgehouden binnen nu en enkele maanden volledig onafhankelijk kan zijn komt van een koude kermis thuis.

Vaak wordt je dan als tussen persoon gebruikt net zo als bij Western Union, voor praktijken die het daglicht niet kunnen verdragen. Als het verkeerd gaat ben jij de pineut. Niet aan beginnen!!!

dit gaat je alleen maar tijd , moeite en als je niet uitkijkt zelf nog geld kosten. als je toch wat wilt bijverdienen met mails lezen/aan klikken kijk dan eens op . www.moneymiljonair.nl je verdient er geen maandsalaris en je zit ook nergens aan vast maar is wel leuk om te doen .

Dit is gewoon een ouderwetse kettingbrief. Vroeger, toen er nog guldens bestonden, werd gevraagd de adressen bovenaan de lijst per post een tientje te sturen. Tegenwoordig dus een euro per PayPal. De kans dat het in jouw geval werkt is nihil, de kans dat je ruzie krijgt met PayPal is groter. Het mag niet van hun gebruikersvoorwaarden.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Kettingbrief
https://www.paypal.com/helpcenter/main.jsp...

Voor de eerste deelnemers zal het werken,daarna wordt het steeds minder. Het lijkt mij een ordinair piramidespel.

dit "snelle geld verdienen"is gebaseerd op de aloude pyramide truck quote; Verwijder nu het eerste (#1) e-mail adres uit de bovenstaande lijst en schuif de andere adressen door. (6 wordt 5, 5 wordt 4etc) en voeg je eigen e-mail adres toe als nummer 6 in de lijst. Let op wis nummer 1! en dus níet nr6 door jezelf daar te plaatsen! Je moet iedereen doorschuiven naar boven.<< en dus in beginsel illigaal (volgens de ned wetgeving)

Volgens mij werkt dit niet. Je kan het natuurlijk altijd proberen (van ervaring wordt de mens wijzer), maar houd er rekening mee dat je het risico loopt dat je PayPal account blijvend geblokkeerd wordt. Toegevoegd na 49 seconden: Ik zou het zélf niet doen.

Bronnen:
http://tinyurl.com/yhjfsrm

Elke website die begint met deze tekst kan je negeren. ''ik heb nog nooit zo snel m'n geld verdient als dit , als jullie dit niet proberen dan ben je gek !!! Veel tijd zit er niet in en de euro's vliegen binnen'' Logisch natuurlijk dat dit een scam is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100