Waarom laden sommige websites zo langzaam?

Ik heb een redelijk snelle pc en een redelijk snelle internetverbinding. Maar sommige websites laden heel langzaam. Bijvoorbeeld vkmag.com en glamora.ma. Als ik die wil openen, bevriest mijn pc minstens 30 seconden en begint de harde schijf als een gek te ratelen. Als de pagina eenmaal geladen, is gaat alles weer vlot, ook doorklikken en filmpjes kijken. Wat kan de oorzaak zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nog niet wanhopen hoor! Er zijn zoveel oorzaken, ook hele goedkope en simpele en het kan ook nog aan bepaalde sites liggen (veel drukte op zeker moment, veel "reclames en popups" die ook geladen moeten worden en de gebruikte technieken in het maken van websites. Je HDD in pc kan je gewoon apart eens testen en zou dan wel kiezen voor de "trage" methode van de site en fabriek van het merk van je HDD! Ook kan je vrij basic prog Speedtest eens (gratis) alles laten controleren (deze zal ws in de opties je HDD wel herkennen en de fitness beoordelen) Meer zekerheid kan je ook hier vinden via de ingebouwde Chkdsk.exe te gaan uitvoeren , hoe lees je hier: http://support.microsoft.com/kb/315265/nl Of kijk ook hier eens? http://www.pepermunt.net/software/harde-schijf-testen.html Voor je dit alles doet , kijk dan eerst of je pc wel up to date is met de vele updates. Succes ;)

Er kunnen verschillende dingen aan de hand zijn. Het kan aan je harde schijf liggen of aan je moederbord. Deze kunnen het langzaam gaan begeven. Ook een optie is dat er een virus op je computer zit vandaar dat hij veel vastloopt en dergelijke. Als de computer al oud is zou ik toch eerder naar de eerste 2 opties kijken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100