Is het normaal dat een video uploaden zo lang duurt?

Ik ben sinds kort game videos gaan uploaden op youtube, maar 1 video van 7 minuten is gelijk 7 GB. Als ik die dan op youtube upload duurt dat een dik uur of langer.
Ik record met fraps...

Dankje :D

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ik zou ze eens omzetten naar een ander bestandsformaat. want 7 gb voor een filmpje van 7 minuten is wel erg veel. Toegevoegd na 5 uur: Sorry was vergeten de link naar de software te plaatsen. Dit programma gebruik ik er zelf voor. het is om video's mee te downloaden. maar converteren doet die oook prima. ook meerdere formaten. Klik maar op de bron. is gratis software.

Dat ligt aan je internetverbinding en als het bij jou 1 uur duurt heb je een behoorlijk snelle. 7gb is ook niet niks maar je mag en kan maximaal 20 gb doen. Je kunt je filmpje beter eerst comprimeren en dan uploaden. Youtube knijpt immers ook dus de kwaliteit die je op je computer hebt zal je ook bij YT nooit halen.

Ik neem aan dat je mooie video's maakt met frabs dat neemt nou eenmaal wat tijd in beslag mijn broer heeft ook een game kanaal en als hij een video upload ligt gelijk het hele internet eraf!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100