Ik wis een site helemaal uit mijn geschiedenis en toch blijf je bij google rechtsboven zien dat ik die heb opgezocht. Wat kan ik hier aan doen?

Ik bezoek soms een site waarvan ik niet wil dat anderen dat weten en ik wis die dan van mijn geschiedenis. Maar rechtsboven bij Google blijf je zien ( als je de letter intikt waarmee die site begint) dat ik op die site ben geweest. Hoe los ik dit op?

Toegevoegd na 1 minuut:
ik wil graag weten of je het nog beter kunt wissen dat je het daar ook niet kunt zien.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je in Chrome naar chrome://history/ gaat in je browser kom je in je geschiedenis, als je daarin zoekt naar die site kun je al de keren dat je hem hebt bezocht verwijderen, misschien staat er nog iets tussen, mocht het niet helpen kun je altijd nog je gehele geschiedenis en tijdelijke internetbestanden verwijderen, maar dan is dus al je geschiedenis weg. Tip voor de volgende keer, gebruik de incognito modus die in Chrome zit. Als je met ctrl + shift + N een nieuw tabblad opent (of rechts via het opties menu) in die modus dan blijft er helemaal niets bewaard.

Dat komt waarschijnlijk uit de cache van automatisch aanvullen. Die zal je dan ook moeten verwijderen. Opschoonprogramma's zoals ccleaner kunnen dat voor je doen.

Zo te zien sta je in, incognitomodus (Ctrl+Shift+N). Als je dit nu uitschakeld. Wat gebeurt er dan? Welke internetbrowser heb je? Ik denk Google Chrome, zo te zien aan het design. Heb je echt de geschiedenis volledig verwijdert? Vink anders die verschillende opties aan en vanaf het eerste gebruik, zodat je zeker weet dat hij er niet meer in sta (zie afbeelding). Ik doe dit altijd voor de zekerheid. Ik weet niet of je bij Google die site heb ingetikt, maar als je dat onderwerp intikt bij Google, zie je helemaal rechts verwijderen staan. Daar kun je ook op klikken.

als je de beginwoorden intypt dan zie je de site eronder verschijnen, ga erop staan met je muis zodat hij blauw wordt en druk op delete dan verdwijnt hij

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100