ik heb mijn facebook gesloten, omdat ik zie dat er telkens vanuit een andere stad word ingelogd. word ik gehackt?

ik telkens een apparaat met verschillende steden waar ik zelf nooit ben geweest, maar ik heb het gevoel dat het mensen zijn die ik niet moet. facebook laat dat zien bij bekende apparaten en onbekende apparaten. moet ik me zorgen maken en aangifte doen? ook staat er een ipadres erbij.

Weet jij het antwoord?

/2500

nee ik zie geen enkele reden waarom jij gehackt zou worden.. maar kijk eens op http://www.mijnip.nl/ wat je IP is en vergelijk dan weetje het meteen. en ip adress geeft nooit de exacte locatie waar jij je bevind maar slechts de locatie van de server.

Niks om je zorgen over te maken hoor! Het is gewoon een fout in Facebook. Mijn post vanuit huis variëren ook steeds tussen Zaandam, graft en de in de buurt van Amsterdam. En hoorde er al meerdere mensen over. Gewoon ff de fb update afwachten. Als je het erg vervelend vind kan je je locatie voorziening uitzetten

Dat zijn denk ik phishing mails, bedoeld om je in paniek te laten raken en denken dat je account is gehackt. Mensen gaan dan hun wachtwoord veranderen en doen dat op een dubieuze site, en voila je bent werkelijk gehackt. Over het algemeen is het verstandig niet te snel op dat soort ongevraagde berichten in te gaan. Als je je wachtwoord verandert doe het dan niet via de een of andere link, maar google op facebook, log in en verander dan je wachtwoord.

Ik heb dat ook gehad, maar dat was omdat ik perongeluk had ingelogd op een franse site, en dan staat er meteen dat je ergens anders hebt ingelogd, ook is dat gebeurd toen ik op school inlogde, het kan ook gewoon niks zijn.

De sociale media, zoals Facebook, zijn nog relatief nieuw en er zitten nog allerlei kinderziektes in. Trek je er niets van aan. Ik schrok ook toen ik zag dat mijn MSN op verschillende locaties was geopend en dacht toen ook dat ik gehackt was, ik was het echter zelf die meerdere malen was ingelogd. Achteraf moest ik hier wel om lachen.

bij twijfel een ander wachtwoord aanmaken

Aangifte doen? Gebeurt ook zo vaak bij mij, niks om je zorgen over te,maken. Tenzij je mensen uit andere landen kent die iets slechts met je daarbij gegevens willen doen. ik kan alleen niet,bedenken wat ze zouden kunnen doen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100