Via domein-registreren.nl kan men wereldwijd controleren of een domeinnaam in gebruik is. Via welke webs. krijg je exact zelfde schema voor controle?

Het schema bij de website www.domein-registreren.nl ziet er mooi overzichtelijk uit. Selecteer al de extensies en klaar is Kees.... Maar alleen blijkt het via deze website niet te werken! Wie kent overzichtelijke website waar je ook de nodige (wereldwijde) extensies heel eenvoudig kunt selecteren en met een klik kunt controleren of domein bezet is?

Weet jij het antwoord?

/2500

http://www.europeandomaincentre.com/

http://www.versio.nl Vul het domein in op de homepagina druk op enter, en je domein word gecontroleerd. Succes ermee. (PS: zelfs het nieuwe .xxx domein kun je controleren)

Op http://www.active24.nl/ hoef je alleen de gewenste domeinnaam in te vullen (links bovenaan de pagina in een heel klein zoekbalkje). Zodra je Go hebt geklikt krijg je een overzicht van beschikbare extensies. Toegevoegd na 4 minuten: P.S. Je krijgt 4 (al dan niet beschikbare) extensies te zien, maar onderaan het overzicht moet je even klikken op "Klik hier voor een compleet overzicht".

Bronnen:
http://www.active24.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100