Kan iemand die NIET in je lijst staat op Facebook, zien dat je zijn profiel hebt bekeken, zoals dat ook kan bij Linkedin?

Ik bekeek net iemands profiel ( iemand met wie ik helaas gebrouilleerd ben) en toen ik dat 10 minuten later nog een keer wilde doen, kon ik het profiel niet meer oproepen, alsof het niet bestond. Hoe KAN dat? Heeft hij kunnen zien dat ik zijn profiel bekeek en het daarna geblokkeerd?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Facebook heeft geen optie dat je kan zien wie je profiel bekijkt of niet. Toegevoegd na 44 seconden: Het kan zijn dat hij/zij je geblokkeerd heeft, maar dat is dan waarschijnlijk toevallig vlak daarna gebeurt. Toegevoegd na 1 minuut: ‘Kan ik zien wie mijn profiel bekijkt of hoe vaak mijn profiel wordt bekeken? Nee, Facebook heeft geen functie waarmee je kunt zien wie jouw profiel bekijkt (of delen daarvan, zoals je foto’s). Toepassingen van externe ontwikkelaars kunnen deze functionaliteit ook niet bieden. Toepassingen die beweren dit wel te kunnen, worden wegens schending van het Facebook-beleid verwijderd. Je kunt toepassingen rapporteren die ongeloofwaardige beloftes doen door te klikken op ‘Toepassing rapporteren’ onder aan de informatiepagina van de toepassing of door te klikken op ‘Rapporteren’ onder aan een willekeurige pagina binnen de toepassing.’

Bronnen:
http://www.facebook.com/help/?faq=14449&re...

Nee hoor geen zorgen dat kan niet. Ik kijk ook altijd Nasr die van de mensen met wie ik niet praat.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100