Hoe zorg ik voor followers?

Ik ben van plan een twitter account op te starten met veel grappige tweets. Iets zoals SlaJezelf of tienerfeiten, maar dan anders. Ik wil er volledig anoniem blijven dus via mijn persoonlijke twitter reclame maken zit er niet in. Hoe zorg ik voor followers?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

DE GOUDEN TIP ! Ik heb ook twitter, en had hem toen voor iedereen zichtbaar. Ik had echt 5 followers ofzo.. Maar nu heb ik hem dus locked, en nu heb ik 180 followers al bijna ! :) Je moet je twitter account gewoon op locked zetten :) ! Succes !

BN'er worden

Plaats een link van je Twitter op Hyves, Facebook, Myspace Etc. Als je maar veel en leuk blijft Twitteren zullen automatisch meer mensen je gaan volgens :)

Leuke tweets plaatsen en gebruik maken van populaire hashtags. Zorg er wel voor dat je niet negatief opvalt want dat werkt juist averechts.

Retweet op je eigen account en als ze vragen of het van jou is zeg je gewoon nee maar dan gaan mensen vanzelf followen als ze de naam zien

Zet hier de naam neer, dan kan ik ook nog aan het retweeten! Ik zou best mee willen doen "hinthint" Maar onthou wel: er zijn heel veel mensen die zoiets hebben, en er zijn er maar een stuk of 5 die succesvol zijn.

Je kan ook zelf mensen gaan followen en dan om een Follow Back vragen of om shout out voor shout out vragen bij andere beroemde twitter profielen zoals tienershit en slajezelf enz. (shoutouts zijn zeg maar dat je bijv. aan sla jezelf vraagt of ze willen tweeten bijv. "Follow nu @gebeurtmijweer voor waanzinnige tweets" en dat jij dat dan ook voor hun doet.) Groetjes Seda

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100