Wat zijn goede sites om op te adverteren, als bedrijf dat diensten aanbied?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ligt een beetje aan je diensten. Wil je gewoon een advertentie (zoals op deze site), dan moet je een website zoeken waar jouw doelgroep het meeste komt. Heb je b.v. iets voor jongeren dan is een gamesite misschien een goede optie. Maar Marktplaats werkt ook nog steeds goed om je diensten aan te bieden.

Wat voor diensten? Tegenwoordig worden er sites al hyves, Facebook en Twitter gebruikt om zo een grotere doelgroep te bereiken. Ze maken een pagina aan en je zou tegen betaling erop adverteren. Daarnaast kun je altijd Google Adwords gebruiken.

Misschien is Marktplaza iets voor je.

Startpagina? Zij hebben ook veel dochterpagina's, je kan contact met de beheerders van die pagina's opnemen voor de advertentietarieven... Tip: onderin de pagina kan je statistieken opvragen, handig om te weten hoeveel bezoekers jouw advertentie zullen zien... Toegevoegd na 58 seconden: Ik bedoel natuurlijk: www.startpagina.nl

Dat ligt er een beetje aan wat je doel is. Ik denk niet dat je je alleen moet richten op adverteren zelf maar op de functie die erachter zit. Als je door te adverteren hoger in google kan komen dan is dat de beste vorm van adverteren. Zo pak je 2 vliegen in 1 klap. bijvoorbeeld dit soort websites http://onemillionads.nl/ Toegevoegd na 7 minuten: Daarnaast is het natuurlijk van belang de grote sociale netwerken te gebruiken zoals facebook en hyves.

Bronnen:
http://onemillionads.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100