Mijn gebruikeraccount op mijn PC werkt niet meer omdat als ik inlog deze de hele tijd met de harddisk bezig is. Wat kan hier de reden van zijn?

Inloggen op andere gebruikersaccount werken wel goed. Als ik vanuit dat account naar mijn eigen account ga gebeurd er hetzelfde. Dan blijft het lampje van de harddisk continue branden en kan ik niets meer doen. Alleen met de knop uitzetten helpt dan nog.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een goede reden zou een virus in het gebruikers account kunnen zijn waarbij het harde-schijf lampje continu op blijft branden en vast lopen. Het kan ook zijn dat er een beschadiging op je harde-schijf zit in een bestand die dat account aanspreekt tijdens het starten (zoals user.dat) In dat geval ik het handig om een checkdisk uit te voeren. Dit kan het bestand op zo'n beschadiging verplaatsen naar een goede plek op de hardeschijf waardoor uw gebruikers account gewoon weer naar behoren werkt. in het werkende account naar deze computer/windows verkenner gaan rechtermuisknop op de c schijf eigenschappen tabblad extra schijfcontrole uitvoeren 2 vlakjes aanvinken ok en pc herstarten. (dit kan een uur gaan duren)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100