Kan ik mijn NIET HDMI laptop aansluiten op de tv?

Ik heb een laptop zonder HDMI, hij heeft alleen een usb-poort (mini laptop).
Ik bezit wel een HDMI kabel. Is het mogelijk om de laptop aan mijn tv te sluiten (dus op een andere manier dan met een HDMI kabel) of is het mogelijk om de HDMI te omleiden met een ander (usb) kabel welk wel in mijn laptop past?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kan een usb naar hdmi adapter kopen, deze zijn wel vrij prijzig

Heb je geen SCART ingang in je laptop? Elke laptop hoort er wel één te hebben, mijn oudere minilaptop heeft er zelfs een. Zo'n ovale ingang met van die putjes erin. Toegevoegd na 46 seconden: Ik bedoelde natuurlijk geen scart maar een VGA.

Welke video-uitgang op je laptop heb je wel? Kijk eens of daar verloopstukken voor zijn en bepaal ook of dat indien van toepassing, passieve of actieve adapters moeten zijn. Geen geschikte oplossing mbv je huidige videouitgang? Dan zal je een soort externe videokaart moeten gebruiken die je inderdaad op usb kan aansluiten. Maar ideaal werkt dat niet.

Ik vermoed dat voor jou de beste optie een google chromecast is kost 35 euro echt handig voor alle devices die je hebt Deze heeft op dit moment de expirementele optie om heel je beeld op tv te projecteren. en niet alleen je browser ik weet niet precies wat je bedoeling is ? het kan een beetje traag zijn dus realtime game of zo is niet aan te raden en audio gaat natuurlijk via je laptop je heb dus daarnaast natuurlijk een vast al aanwezige draadloos router nodig en google chrome browser zie eventueel video clip van youtube Toegevoegd na 1 uur: Aangezien je spreekt over een mini laptop heb ik al het vermoeden Dat er geen vga poort opzit en met usb kom je niet zover alleen met die kabel die hier boven genoemd is zou het kunnen maar dat is echt een gok mijns inziens een google chromecast heeft als voordeel dat het grotendeels draadloos is en het werkt op alle devices waar chrme op werkt het is platfome onafhaneklijk dus windows max os of android maakt niet uit zolang er chrome op kan werkt het je kan alle in je huis beschikbare tablet laptops desktops smarthone s er op aansluiten je kan hem makkelijk ergens anders aansluiten makkelijk mee te nemen etc Niet alle tv beschiken over een vga poort tegenwoordig maar de meeste tv hebbn standaard 2 of meer hdmi poorten en een usb poort Ook is een vga toch gelimiteerd in weergave dus dit is zeker voor je mini laptop ideal

Bronnen:
https://www.youtube.com/watch?v=8g5tNUxBJ-U

Normalerwijze kun je op iedere moderne tv een VGA kabel aansluiten. Eigenlijk heeft iedere laptop zo'n aansluiting. Dat zou de goedkoopste en gemakkelijkste oplossing zijn. Een adapter is prijzig of je nou USB -> HDMI of USB->VGA hebt.

Een optie is dat je een usb naar micro usb adapter koopt en die dan aansluit op de volgende adapter : http://www.miniinthebox.com/nl/index.php?main_page=advanced_search_result&inc_subcat=1&search_in_description=0&keyword=usb+to+hdmi.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100