Bestaat er een computermuis met een andere aansluitng dan USB?

Beide usb poorten van mijn laptop zijn kapot. Bestaat er een andere manier om een computermuis op mijn laptop aan te sluiten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er is ook een wifi muis. Wel wat prijzig, maar het is er wel. Zie link naar conrad. Persoonlijk zou ik naar een (netwerk)oplossing zoeken waarmee je wel weer usb poorten hebt. Misschien dat de link naar discountoffice.nl je naar het juiste apparaat zal leiden. Ik weet niet zeker of het ook voor een usb muis gaat werken. Het is een omweg, maar dan heb je wel weer usb poorten.

Bronnen:
http://discountoffice.nl/p/eminent-printse...
http://www.conrad.nl/ce/nl/product/351942?...

Ja, PS2, serieel, maar misschien heb je nog de beste kans met Bluetooth. Toegevoegd na 1 minuut: De echte vraag is natuurlijk, welke aansluitingen heeft je laptop. Een PS/2 muis kopen en geen PS/2 aansluiting hebben heeft ook geen zin. Wat is het nummer van je laptop.

Als je laptop een PS/2 aansluiting heeft, dan kun je een muis daarmee aansluiten. http://nl.m.wikipedia.org/wiki/PS/2-interface Je hebt muizen met zo'n aansluiting, maar je hebt ook wel verloopstekkertjes als het goed is. Controleer even het plaatje op wikipedia of je die aansluiting hebt, de groene is voor een muis.

Ja dat kan. Kijk maar is achter je computer. Je ziet dan een paarse stopcontact. Die werden vroeger voor de muizen gebruikt.

ligt eraan wat voor laptop je hebt maar je zou het eventueel met een bleutooth muis kunnen proberen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100