Waar kan ik mijn 500GB hardeschijf laten recoveren ?

Ik kan wel de mappenstructuur zien en browsen, maar geen enkel bestand gaat open. Ik heb alle bekende recovery-sofware al geprobeerd, zonder resultaat. Het is niet gevallen, en heeft geen water- of brandschade opgelopen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Hier zijn Data Recovery bedrijven voor. Helaas heb ik ervaring met een dergelijk bedrijf aangezien de kosten flink oplopen (dus over het algemeen minder geschikt voor particulieren). Ik weet niet welke bekende recovery-software je al hebt geprobeerd maar ik heb goede ervaringen met Recuva (wellicht is een Full scan noodzakelijk).

Bronnen:
http://www.attingo-datarecovery.nl/
http://www.piriform.com/recuva

Als je niet bang bent om wat nieuws te proberen, kan ik je Ubuntu recovery remix aanbevelen. Dit is een live cd, dat betekent dat je niets op je computer hoeft te installeren. Het is even wennen maar het werkt wel. Geen garantie voor ieder individueel geval natuurlijk. En het is gratis!

Bronnen:
http://ubuntu-rescue-remix.org/

Je kan ook Hirens boot cd ff downloaden. Daarmee je computer opstarten en voor MiniXP kiezen en dan via menu zie je meerder programma's waar je mee kan "Recoveren" de computer is er vaak wel een tijd mee bezig maar ti's de moeite waars !!!

Bronnen:
http://www.hirensbootcd.org/download/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100