Op een laptop zit de toets Fn, ik weet hoe hij werkt, maar hoe krijg ik op het scherm zichtbaar wat deze toets doet ?

Toegevoegd na 51 minuten:
Tot vandaag zag ik op het scherm bij het indrukken van Fn en F3 een balkje voor de hoogte van het volume verschijnen, nu niet meer, hoe krijg ik de aanwijzing op het scherm terug ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je krijgt daar geen informatie over op het scherm. De FN toets heeft een kleur *bijvoorbeeld blauw en je ziet ook bij andere toetsen een teken staan in diezelfde kleur. Als je de FN toets indrukt samen met die toets dan wordt de bijbehorende functie getoond. Toegevoegd na 1 minuut: In bijgaand voorbeeld bijvoorbeeld heeft Fn + F7 de functie om het geluid te dempen. Toegevoegd na 3 minuten: De opties verschillen per systeem en zijn per laptop verschillend. Hoewel je een informatie over de functie op het scherm kunt tonen, zal de fabrikant van je laptop wel een handleiding hebben met de functies, mochten ze niet voor zich spreken. Als er een functie is die je niet begrijpt zou je er een foto van kunnen maken en als vraag posten.

Bronnen:
http://computertotaal.nl/article/6922/hand...

volgens mij kun je dan in bijvoorbeeld paint plakken wat je volgens mij bedoeld is een printscreen maken correct me if i am wrong

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100