Kan linkshandigheid de oorzaak zijn dat de touchpad slecht reageert?

Ik heb van tijd tot tijd ruzie met de touchpad in mijn laptop, bv dat hij niet reageert, scrollfuncties die niet werken. Slepen met de muis is al helemaal een drama.

Ik heb wel eens ervaren dat touchscreens niet reageren waarschijnlijk omdat ik linkshandig ben, kan dit ook de oorzaak zijn met de touchpad in mijn laptop?

Weet jij het antwoord?

/2500

Links of rechtshandig maakt niet uit, eerder dat je touchpad of je vingers wat vettig zijn. Dat geeft slecht contact dus weigerd het touchpad wel eens.

Touchpads zijn in mijn optiek sowieso een drama, maar ik geloof niet dat dat met mijn linkshandigheid te maken heeft. Net als een gewone muis, kun je ook je touchpad linkshandig instellen. Makkelijker is echter gewoon een muis aan te sluiten op je laptop ; heb je nergens meer last mee. Ook met touchscreens kan ik me overigens geen nadelen van mijn linkshandigheid voorstellen. Het blijven gewoon wat minder prettige manieren van besturen dan een muis.

ik ben ook links en kan ook helemaal niks met die dingen. maar ik weet niet of het er mee te maken heeft dat we links zijn. ik heb altijd gewoon een muis erbij. ( ik muis wel met rechts trouwens )

nee ik ben ook linkshandig en mijn touchpad doet alles wat het moet doen,je moet je touchpad wel eerst uitlijnen voordat je het gebruikt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100