Kan je toetsenbord van laptop 1 op laptop 2 laten werken?

Mijn spatie en enter doen het blijkbaar niet meer, maar moet kunnen enteren om laptop te doen opstarten, kan ik mijn andere laptop daarvoor gebruiken?

Ik heb ook nog ergens een PlayStation toetsenbord van Sony dus, zou dit werken op laptop?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het beste is om het toetsenbord te vervangen (zoek op type laptop, koop een toetsenbord en laat hem inbouwen (ben je handig, doe het zelf, niet erg moeilijk trouwens.) Stel dat dit pas op lange termijn kan en je hebt je laptop nu nodig. Gebruik een standaard toetsenbord (PC versie) deze wordt bij starten meteen herkend en neemt dan de functie van je ingebouwde toetsenbord over. Let er wel op dat dit een standaard desktop toetsenbord is en geen slim-(laptop) versie, om zeker te zijn dat hij hem herkent vanaf bootup

Als je een toetsenbord hebt met usb aansluiting zou dat geen probleem moeten zijn. Maar het toetsenbord van een andere laptop gaat wel heel lastig worden, of je moet de laptop via een remote desktop gaan besturen. Toegevoegd na 54 seconden: Als je de laptop niet kunt opstarten wordt het wel lastiger inderdaad. Maar kun je niet de muis gebruiken om de laptop opgestart te krijgen?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100