Waar kan ik het goedkoopste een afstandsbediening voor powerpoint vinden?

De crisis hakt er flink in, en ik heb voor school een afstandsbediening nodig voor een powerpoint. Nu zijn die dingen nog best duur. Iemand een idee waar ik het goedkoopste een afstandsbediening voor powerpoint kan vinden? Online of offline (omg. Haarlem).

Toegevoegd na 40 minuten:
Verzendkosten horen natuurlijk ook bij de prijs. Dat is juist wat het voor mij zo duur maakt, ik denk aan maximaal 20 euro.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Op welke termijn heb je dat nodig? Want op deal extreme zijn er wel een paar voor een zacht prijsje te vinden. Maar dat duurt 2-4 weken meestal voor het hier is (hoewel ze tegenwoordig ook een EU pakhuis hebben maar daar heb ik zelf nog nooit voor gekozen omdat dat wat duurder is). http://dx.com/c/computers-networking-399/presenters-343

Bij staples online verkrijgbaar Toegevoegd na 3 minuten: Vanaf 18 euro Toegevoegd na 1 uur: Je kan natuurlijk ook op Marktplaats kijken.

Bronnen:
staples.nl

Gewoon in de klas Vraag een medeleerling om op jouw aangeven op de knoppen van de pc/laptop te drukken. Goedkoper kan volgens mij niet.

Ik zou naar mycom gaan. Er zit ook een in Haarlem. Wat je nodig hebt is waarschijnlijk een draadloze muis. Voor 15 euro heb je er een.

Bronnen:
http://www.mycom.nl/Product/Muizen-Draadlo...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100