Met hoeveel % zullen de laptop prijzen dalen na release Windows 8?

Ik weet dat in Oktober de nieuwe Windows 8 apparaten zullen verschijnen. Mijn vraag is dus met hoeveel % de standaard laptop prijzen zullen dalen, die dus geen gebruik maken van de huidige technologie. Dus Geen touchscreen oid.

Laten we zeggen een laptop kost nu 700%, hoeveel kost dezelfde laptop in oktober/november/december?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat is een goede vraag waar gloof ik geen antwoord op is, ik zelf verwacht dat de op heden bestaande win7 laptops straks verkocht gaan worden met windows 8

De prijzen zullen niet dalen, behalve hier en daar een uitverkoopje. Laptops met touchscreen zullen in eerste instantie duurder zijn (want geschikt voor windows 8) en na een jaartje, als alle oude laptops op zijn, zullen de prijzen naar een vergelijkbaar niveau met nu dalen. Je krijgt dus meer voor hetzelfde geld. Zo werkt het al jaren: je kunt tenslotte geen pentium IV 2.4GHz laptop voor 99 Euro kopen... Dit alles vooropgesteld dat windows 8 met touchscreen een succes wordt op de desktop/laptops, en daar ben ik persoonlijk nog niet van overtuigd.

profetieën die ook echt uitkomen kosten geld, je zou dus netto wel eens duurder uit kunnen zij.... Gekkigheid natuurlijk, evenals al die andere serieus bedoelde antwoorden die je nog zult krijgen. Het prijsverschil met een computer MET touchscreen t.o.v. eentje zonder. Voor veel mensen een barrière en de prijsdaling van de oude bakkies zou wel eens tegen kunnen vallen. Toegevoegd na 2 minuten: Het prijsverschil met een computer MET touchscreen t.o.v. eentje zonder is groot.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100