Het toetsenbord(Trust) van mijn pc werkt averechts.Laat bij het intoetsen andere tekens zien dan op de toets vermeld staan. Hoe hef ik dit weer op?

Ik heb Windows XP

Weet jij het antwoord?

/2500

Door de taal van het toetsenbord in te stellen op Nederlands.

ik heb hier ook ooit last van gehad, bij mij was het opgelost nadat ik de computer overnieuw had opgestart. probeer dat eens.

Ik had dit gisteren hier op goeievraag. Maar in office werkte het allemaal prima. Opnieuw opgestart, ging het weer.

Door CTRL+SHIFT tegelijk in te drukken

Het probleem is dat je toetsenbord staat ingesteld op "Nederlands". De Nederlandse indeling van tekens en SHIFT tekens is anders dan die van de VS. Echter de VS indeling is de meest gebruikelijke indeling, zoals ook op de meeste toetsenborden zijn vermeld. Het heeft dus niets met het type toetsenbord of merk te maken. 2 oplossingen: - Kijk rechts onderin op je taakbalk, nog voor de tijd/datum en internetverbing icoon. Soms staat daar een klein toetsenbord-symbooltje daarnaast met VS, EN (van Engels) of NL in een blauw 4-kantje. Klik met je linker muisknop op VS of NL en zorg dat hij op VS of EN komt te staan. - Als dit symbooltje niet te zien in is ga naar je configuratie scherm en klik op regio en Taal. Klik dan op het tabje: Toestenbord taal en zorg dan hier dat je eindigt met VS of EN als taal. LET OP! Deze talen kunnen per-ongeluk zijn ingesteld per programma. Het zou kunnen zijn dat hij dus weer verspringt. LET OP 2! Ik heb dit probleem vaker oplost voor mensen voor mijn werk. Het aanpassen van de toetsenbord-taal verhelpt niet altijd het probleem. Ondanks het het wel de oorzaak is ervan lijkt een computer niet altijd te reageren op de wijziging. Mijn kennis houdt hier dan ook op. Volg eventueel mijn bron op als het niet lukt.

Bronnen:
http://office.microsoft.com/nl-nl/support/...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100