Waarom geen internet via TP Link op PS4 en hoe kan ik dat oplossen?

Mijn zoon heeft op de eerste verdieping slechte wifi verbinding.
Om dit op te lossen heb ik een TP Link TL PA4010 gekocht ,zodat hij bekabeld kan internetten en gamen op PS4.
Op de laptop werkt het perfect en snel,op de PS4 lijkt alles goed te gaan tot na een paar minuten de verbinding wordt verbroken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Zou ook te maken kunnen hebben met de restricties op het internet. Kijk even naar instellingen zoals UPNP (heb ik persoonlijk al vaker last van gehad i.c.m. een console).

Ga naar de instellingen van je router en zet dmz aan

Ga naar cmd en dan /flushdns

beste , ik heb dit probleem ook een hele tijd gehad. bij mij bleek het te gaan om mijn NAT-type . dat kun je vinden bij Instellingen-internet-verbinding_testen. als je verbinding test kan je zien welk NAT-type je zit !! het beste om met te gamen is NAT-Type 1. als je een ander Nat-type hebt kan je da stappen volgen op de site van telenet om je NAT-type te veranderen. ik hoop dat het werkt! mvg, Kenzo

Het NAT-type maakt niet uit of het wel of niet werkt. Het geeft enkel restricties op met wie je kan spelen/verbinden. Het kan zijn dat je via instellingen een vast ip hebt aangezet, zorg ervoor dat bij instellingen van internet dat kabel ingeschakeld is, en dat de ip-instellingen op "DHCP" staan. Er zit ook als het goed is een lampje bij de netwerk aansluiting van de PS4, als die uitstaat is er iets niet goed met de verbinding. Als hij aan staat is het waarschijnlijk een instelling in de PS4.

Probeer eens. Steek de kabel vanuit het modem in één van de LAN poorten op het AP. (dus niet op de WAN poort) Daarnaast de settings die je nu bij WAN hebt ingevuld weghalen (terugzetten op de standaard). Tot slot wil je ook de DHCP server uitzetten op het AP. Punt is, dat het AP eigenlijk een Router/AP is.. (maar dat geeft verder niet) groet

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100