Waar moet ik een computerkast weggooien?

Ik heb de kast nu uit elkaar gedraaid en nu is het een hoopje metalen plaatjes. Kan het in de grijze container?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja. De hele computer had er zo in gekund. Even de hd eruit en klaar. Ik gooi hele fietsen in de grijze container. Nou vooruit, halve fietsen, want ik zaag ze eerst in tweeën.

een computer kun je inleveren bij het milieudepot van je gemeente en deze word gerecirculeerd waarbij het goud en andere waardevolle mnetalen gescheiden worden van elkaar.

naar het grofvuil. als je een huurhuis heb heb je standaard een pasje dat je ero kan.

hou wel je harde schijf in de gaten,als je deze ook wegdoet,sla hem dan eerst met de hamer in elkaar,dan kan een ander er geen misbruik van maken. en niet in de grijze container maar de kringloop of afvalstation.

Als je het puur over de lege kast hebt (dus zonder inhoud van netwerk kaarten, schijven en draadjes) dan kun je die gewoon in de grijze bak kieperen.

Deze doorgaans kunstof, of aluminium plaatjes zou je kunnen inleven op het milieupark. Maar als dit te veel gevraagd is om te maandag 13 uur te wachten dan kun je ze inderdaad in de grijze container gooien...

Bewaren voor als je naar de stort gaat, daar heb je een speciale container voor. of zet hem op marktplaats.nl wel erbij zetten dat ie gratis is.

Niet in een container gooien. Alles kan zo, gescheiden uiteraard, ingeleverd worden bij Kringloop station. Zo heet de inname plaats bij ons althans en kosteloos. Maar ik heb begrepen dat dat niet overal zo is. Maar voor jou toch geen excuus om het dan toch maar in de container te 'dumpen'?

inleveren bij een oudijzerboer levert hij misschien nog een paar euro op ook idd wel de hd vernietigen

Bij het grofvuil. Het is metaal, dus recyclen maar.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100