Ik heb Windows Vista, ik krijg af en toe ( steeds vaker ) een death of bluescreen Hoe kan ik dit oplossen???

Weet jij het antwoord?

/2500

een macbook kopen..! zooo0o fijn, heb je nooit meer last van windows perikelen

Meestal worden dit soort problemen veroorzaakt door een probleem met hardware of met drivers. Heb je iets nieuws geïnstalleerd, waarna de problemen begonnen? Op je blue screen wordt vaak ook de naam van de driver vermeld die het probleem veroorzaakt heeft.

Nieuw Geheugenkaartje in douwen :)

Een macbook kopen

Heb je de repair cd al geprobeerd? gewoon vista cd er in en laten booten van cd hier kan je kiezen voor herstellen. Kijken of je dan nog steeds het probleem hebt na het herstellen. Toegevoegd na 49 seconden: Het zou ook een fout op de harde schijf kunnen zijn, het is dus van noodzaak om een backup te maken van je bestanden (voor het geval dat)

Windows 7 erop zeteen -_-

Ik heb ook het probleem gehad. Aan geboden voor reparatie, bleek mijn moederbord overleden. Dus ik zou zeggen laat hem eens door een kenner nakijken. Toegevoegd na 49 seconden: aangeboden

Dan moet je eerst de foutmeldingen doorgeven. Als de meldingen steeds anders zijn en op steeds andere momenten, dan is vermoedelijk het geheugen stuk. Een enkele keer kan 't misschien helpen om het geheugen er opnieuw in te steken.

het eerste ,heb je genoeg geheugen.door de updates van vista kan het zijn dat je geheugen nu te weinig is.allerbeste is vista er af en windows 7 instaleren.denk er aan minimaal 2 gigabyte geheugen.dan zijn je problemen verleden tyd

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100