Ik heb Windows 7 nu een tijd uitgeprobeerd, maar ik vind dat er maar weinig verschil is met Vista. Wat zijn uw ervaringen?

De systeemeisen zijn gewoon nog hetzelfde en inderdaad er zijn wat dingen toegevoegd en verbeterd, maar ik snap niet dat er zoveel mensen zijn die Windows 7 zo fantastisch vinden. Zeker in vergelijking met Vista. A.u.b. niet met Linux of OSX komen graag.

Weet jij het antwoord?

/2500

Stelling:"Een OS kan alleen beter worden als de klantbehoefte wordt gepolsd en wordt meegenomen in de ontwikkelspecs voor een nieuwe en volgende versie. " Naar mijn weten hebben ze dat bij Microsoft nog niet door. Tot die tijd zal het blijven aanmodderen. Waar ze overigens niet te lang mee moeten door gaan gezien het feit dat ze links en rechts door de concurrentie worden ingehaald op schaalbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en snelheid.

Ik denk dat ze het bij MS heel erg goed door hebben. Als je van jezelf weet dat je het niet zelf kunt uitvinden hoe het echt moet, kijk dan naar welke concurrenten het gewoon goed voor elkaar hebben en doe dat ook. Zowel in Vista als nu al heel zeker in W7 kun je zo goed zien dat ze echt goed hebben gekeken naar Apple's OSX. Ga zo door, een dag zullen ze het snappen:) En het houd Apple ook weer scherp om de voorsprong te behouden. Zo zie je heel goed de enorme voordelen van markt, van concurrentie. Ze bewegen allemaal zo'n beetje de goeie kant op. Met OSX voorop, dat wel.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100