Ik heb onlangs de upgrade gemaakt naar windows 10 en perongeluk windows old verwijdert hoe kan ik mijn pc terugzetten in factory settings?

Zoals ik al zei heb ik dus windows 7 perongeluk verwijdert. Nu wil ik terug naar windows 7 omdat er veel dingen niet werken op windows 10 zoals setting kan ik niet openen, sommige apps, de apps van windows...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je pc beschikt over een herstelpartitie kan je deze tijdens het opstarten aanspreken met het indrukken van een bepaalde toets of toetsencombinatie bereiken dat verschilt per merk type laptop/pc Zie handleiding of zoek op internet naar recovery key merk laptop/pc etc ook als je het serie nummer van windows 7 weet, zie sticker ? dan kan je met een losse windows 7 dvd aan de slag, let op het de juiste versie windows 7 is en of je 64 bits of lager hebt (64 bits is altijd beter) let wel als je32 bist upgrade nar 64 bits dan moet alles er af maar aangezien je toch aan een fabrieks installatie dacht is het te overwege (mocht dat een keuze zijn die je moet nemen) op het internet kan je ook wel een usb versie van windows 7 vinden kost wat werkt maar is handig te hebben doe dit wel binnen 30 dagen anders kan je niet meer terug het schijnt wel te kunnen maar niet zonder trucjes Overigens die terug naar windows 7 zetten die in de link staat is waarschijnlijk niet meer van toepassing op jouw situatuie omdat je windows old hebt weggegooit Je beste optie is inderdaad de fabrieksherstel doe dit binnen de 30 dagen nadat je windows 10 er op hebt gezet.

Bronnen:
http://answers.microsoft.com/en-us/windows...

Ga naar je instellingen en zoek naar systeemherstel. Dan zie je ergens in dat scherm een optie staan om terug te gaan naar de oude Windows. Selecteer die optie en klik dus op ''Aan de slag''. Volg de stappen. Het terugzetten kan overigens wel een tijdje duren.

Bronnen:
http://computertotaal.nl/pc/windows-10-ter...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100