ik wil Linux installeren op een oude computer waar geen Windows meer op staat omdat hij is gecrasht is dit mogelijk??

Weet jij het antwoord?

/2500

ja, linux is het OS dus daar heb je geen windows voor nodig. dit gaat zonder probleem. zelf raad ik Ubuntu aan. http://www.ubuntu-nl.org/ Mvg. Toegevoegd na 2 minuten: btw je moet het ISO ( image ) file downloaden en dat op een CD branden met een programma die dat kan. zoals PowerISO of Nero ofzo.

Als je harddisk is gecrashed, kun je hem weggooien. Zo niet, dan is dit mogelijk. Het hangt van de computer en je wensen af welke linux distributie je het beste kunt installeren. Ubuntu, Slackware, Redhat... alles kan.

stuffie zegt het al; als het de harddisk is, zal het niet gaan. Linux is leuk voor internet en "office"taken, daarnaast is en blijft het behelpen. Als je pc minimaal gb ram heeft en een beetje processor heb je kans dat het lukt, maar de tegenwoordige versies van linux vragen best wel veel van je pc (vooral van de grafische kaart). Heb het zelf enkele maanden terug nog eens geprobeerd op een pc van 6 of 7 jaar oud, met 512Mb en een 1,7 Ghz processor, maar kreeg het daarop niet aan de praat. (dat waren Kubuntu en Mandriva)

dit is mogelijk zelfs zonder hard disk ubuntu is gratis brand de cd en start op via de cd rom en huppa

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100