Mijn windows versie is niet meer legitiem, wat moet ik hier aan doen?

gisteravond deed mijn beeldscherm raar, hij gaf geen beeld meer, dus ik moet even de beeldkabels wisselen, en omdat ik dus geen beeld meer had, heb ik mijn pc met de aan en uitknop uitgezet.

toen ik hem weer opstarte, kwam windows met allemaal meldingen, dat deze versie niet legitiem is, en nu is mijn bureaublad zwart.

als ik op de knop kies, deze versie legitimeren, zegt hij (er is een fout opgetreden, neem contact op met medion)

is er legale manier om dit op te lossen (ik weet dat het met kraken en zo wel kan, maar gewoon zoals het hoort), want dit is gewoon een legale pc, waar vanaf het begin windows 7 64 bit opstaat.

van dit soort praktijken begin ik microsoft steeds meer te haten, 100 euro ofzo, van de prijs van de computer die je koopt gaat naar hen, en kunnen ze dan gewoon zeggen: deze versie is nu niet meer legitiem???? dat is eigenlijk gewoon diefstal

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

naar microsoft bellen heeft denkelijk geen zin want meestal is er een oem versie op geinstalleerd en deze word niet ondersteund door microsoft en verwijzen je naar medion Is het wel de originele versie zo ja dan moet je over een recovery dvd beschikken waar mee je de computer laat opstarten en installeert dan weer de fabrieksinstellingen. een oem versie word vanzelf geactiveerd

Je moet je computer opnieuw installeren en een legitieme productcode invoeren. Elke computer heeft een restore procedure die je kan activeren bij het opstarten van je computer. Dat is meestal de f10 knop, maar dat kan je ook googelen. Ik zou voorgaande wel proberen een backup te maken van de gegevens.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100