Hoe zet ik het touchpad van mijn laptop uit?

De originele sneltoets werkt niet want ik heb mijn OS schoon geinstalleerd. Die herkent de fn toetsen op mijn laptop niet. Ook kan ik nergens verder functionaliteit of opties voor het touchpad vinden, maar hij werkt nog wel.

Ik heb een ASUS laptop met Win7.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je zal dan eerst de driver en de software van de touchpad moeten installeren deze staan op de site van Asus klik ondersteuning aan en dan downloads en zoek op jouw laptop. Daarna kan je hem pas uitzetten zonder dat je een externe muis ook uitschakelt. Toegevoegd na 24 minuten: Als dat niet werkt kan je ook je laptop openschroeven (waarschuwing: das niet makkelijk) en het verbindinkje van de touchpad lostrekken, meestal zon flinterdunne aansluiting.

op mijn laptop gaat dit via configuratiescherm en dan op muis klikken(wel vreemd, maar je krijgt dan wel opties voor de touchpad)

Ga met het volgende gratis programma aan de gang. Het enige wat U hoeft te doen is een inlognaam bedenken + een e-mail adres opgeven,om dit super mooie programma optimaal te benutten. Zeker weten,dat het onmiddellijk de juiste drivers vindt van Uw touchpad van de laptop ! http://www.driverupdate.net/ Het programma heet : Slim Drivers. Als U dit programma laat zoeken ,zal het de juiste drivers tonen,waarna U er op clickt om te downloaden. U hoeft hierna verder slechts de wizard te volgen en de rest gaat vanzelf. Groet:Zoekertje

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100