Apple MacBook

Ik ben van plan een MacBook te kopen. Het budget zit goed. Wat is beste koop? ( voor over het algemeen gewoon laptop gebruik, geen moeilijke grafische dingen) heeft ook iemand (goede) ervaringen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je geen zwaar grafisch werk doet is een normale MacBook prima. En als je de laptop vaak mee neemt onderweg, is een MacBook air wellicht ook een goede optie. Iets duurder, maar wel veel lichter.

Koop een Macbook en je zult er geen spijt van krijgen. Werkt goed en ziet er prachtig uit. Wordt nog leuker als je kennissen hebt met een Apple, kun je weetjes uitwisselen.

Bronnen:
Eigen ervaring

De Macbook is daar goed genoeg voor qua prestaties, maar wil je ook toetsenbordverlichting en een metalen unibody behuizing dan zul je toch voor de Macbook Pro moeten gaan. Ik heb een Macbook Pro 15" van een jaar oud, toentertijd gekozen om z'n betere prestaties omdat ik wel grafisch bewerk.

loop gewoon een Apple Centre binnen en daar kun je alle modellen uitproberen, deskundig personeel is aanwezig en je kunt ze alles vragen wat je wilt. Kom daar maar es om bij de doorsnee laptop aanbieders. Ik weet zeker dat je dan zult slagen.

Bronnen:
hersenpan

Ik raad je aan om je MacBook wel bij een erkend Apple Dealer of online bij de Apple Store te kopen. Prijzen verschillen toch nauwelijks.

De macbook... Ik weet nog goed.. Ik zocht een pc en liep een ''icenter'' binnen... En werd verlieft.. Heb m gekocht en het is de nicete laptop ter wereld.. EN JAH MENSEN!!! het is een pc! Pc is: Personal Computer. Vertaling: Personlijke Computer. Dus ja of het nu windows/mac/linux is het is en blijft een pc. ;)

Bronnen:
www.pc=pc.com

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100