Hoe zet ik mijn windows terug?

Een tijdje geleden heb ik ubuntu op mijn laptop geinstalleerd, goed programma om mee te werken maar kan soms een pain in the ass zijn als het gaat over software.
Dus ik heb een beetje spijt van het fijt ik ubuntu erop heb gezet.

Ik heb dus met mijn windows cd geprobeerd de windows terug te zetten maar hij vertelt mij vervolgens dat hij geen vaste schijven kan vinden.
en dus kan ik hem niet installeren...

Ik heb gekeken of er een recovery op staat.
maar de enige die ik kan vinden is die van ubuntu...

Weet iemand hier een oplossing voor?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

je windows cd kan geen schijf vinden omdat ubuntu heel de schijf in beslag heeft genomen. Je zult alle partities weg moeten halen om opnieuw te moeten beginnen ik begrijp dat je ubuntu er af wilt hebben ?of lees ik dat verkeerd ?

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeel erg simpel. Start de computer op met de Ubuntu CD. Als het goed is heb je een bootmenu met Windows of Ubuntu. Vanuit windows kan je de CD opstarten en uninstall doen. Anders moet je opstarten met de UBUNTU CD en uninstall selecteren. Een eitje dus. Succes.

formateren.windows cd erop en hoppa.heb je belangrijke gegevens.sla die op.op een externe harde schijf natuurlijk anders ben je alles kwijt.als je slim bent.maak je 2 partities.1 windows en 1 ubuntu of je download virtual pc en zet er windows op en is precies hetzelfde.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100