Hoe voorkom ik dat mijn pony op een snor lijkt?

Ongeacht of ik mijn haar net gewassen heb of niet, net naar de kapper geweest ben of niet, mijn pony hangt altijd als twee gordijntjes naar links en naar rechts, met een driehoekige leegte ertussen. Ik wil graag gewoon een rechte pony. Ik heb steil haar.

Weet jij het antwoord?

/2500

Zo te lezen zit daar een kruin, een stukje waar je haar in een andere richting groeit dan de andere haren. Doe je niks aan, je zal deze 'snor' blijven houden! Laat het lang groeien en kam het naar achteren.

Waarschijnlijk is je pony gewoon te lang, waardoor hij zo komt te vallen. Klant is koning, als jij je haar korter wil.. Snap niet dat zij dan weigert hem korter te knippen.. Misschien is het ook gewoon je haar die zo valt, je natuurlijke slag. Ik heb hier ook last van. Ik heb bij de kapster een goeie stevige spray gekocht en dan blijft die goed liggen. Stijlen kan je ook wel doen, maar ik moet daarmee oppassen of mijn pony ziet er ongelijk uit.. Ik denk dat een langhoudende spray in jou geval een goede oplossing is. Diegene die ik gebruik is ééntje van 'Matrix'. Je kan die ook online bestellen. Is echt een aanrader! Toegevoegd na 2 minuten: Ik probeer een afbeelding toe te voegen, maar weet niet of je het kan zien.. Hij heet ' matrix total results 24 h' (lichtblauwe bus)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100