Waarom verhogen sommige vrouwen hun wenkbrouwen?

Het valt me tegenwoordig steeds vaker op dat sommige vrouwen hun wenkbrouwen lijken te hebben verhoogd. In plaats van dat ze op de normale plaats op hun oogkas zitten, zitten ze erboven. Wat is eigenlijk de reden waarom ze dat doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik als visagiste, krijg vaak van meisjes en dames te horen dat ze het vrouwelijker vinden. Dat blijkt dus de voornaamste reden te zijn. Enigzins is dit ook logisch omdat bij vrouwen de wenkbrauwboog vaak ik een ruimere kromming loopt dan bij de man. Ik als visagiste raad het enkel te sterkte af om de eigen wenkbrauw weg te halen en hem hoger terug te tekenen. Het is een heel onnatuurlijk gezicht (zeker gezien het wenkbrauwbot uiteraard niet verhoogd kan worden) en vervormt de mumiek. Wel epileer ik vaak de wenkbrauwen in een iets meer gebogen vormen en kan ik ze met potlood OPTISCH hoger laten lijken. Maar zonder kennis is dit sterk af te raden zelf te doen voordat men er clownesk bij loopt. Daarnaast is een geschoren of gewaxte wenkbrauw vaak voorgoed verpest, zelfs als het weer terug groeit.

Om te verhelpen dat ze er moet of nors uitzien, vaak wordt dit gedaan in combinatie met een ooglidcorrectie. Door erfelijke aanleg, of slappe huid zakt de wenkbrauw bij het ouder worden, waardoor ze tegen het ooglid drukken. Dit staat niet fraai en doet je ouder lijken. Maar kan ook het zicht belemmeren.

Bronnen:
http://www.kliniekbeaucare.nl/ingrepen/end...

Dat doen vrouwen al eeuwen.het verhogen met kleurstof(wenkbrauwpotlood) van de wenkbrauw laat het oog groter lijken . dat werkt opvallend en het wordt mooi gevonden.grotere ogen werken kinderlijk,onschuldig en zijn daardoor een hulpmiddel,bewust/onbewust, bij de kunst van het verleiden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100