Wat kan je doen tegen een tattoo die te diep is gezet?

Ik heb sinds een week of twee mijn nieuwe tattoo op mijn pols. Ik ben er heel erg blij mee alleen ik voel 'm heel erg op mijn huid zitten. Ik heb gehoord dat dat betekent dat de tattoo te diep is gezet. En dat de kans groot is dat hij zal uitlopen. Ik vroeg me af of er iets is waardoor dat "uitloop-proces" trager zal gaan.

( Ik heb meerdere tattoos bij verschillende artiesten laten zetten en dit is de enige tattoo die zo aanvoelt. Ik ben ook terug gegaan met de vraag wat ik er he beste tegen kon doen, maar ik werd helaas niet serieus genomen.)

Weet jij het antwoord?

/2500

Als ik jou was zou ik naar een huisarts gaan want als de stof van je tattoo in je bloed komt ben je verder van huis. Bij de meeste mensen is het zo dat als je een tattoo heb laten zetten dat je lichaam dan om de vloeistof van de tattoo een soort muur om heen bouwt dus het lijkt mij onwaarschijnlijk dat je een uitloop proces hebt. Tip: ga naar een huisarts om 2 redenen: 1. voor geruststelling 2. als je dan toch iets hebt opgelopen kun je het beter meteen laten behandelen. succes!!!

De huid op je pols is veel dunner, dus dan zit hij al snel dieper. Ik zou wachten tot ie helemaal genezen is om te beginnen. Die op mijn rug was eerst ook te voelen, maar na genezing niet meer.

Ik heb ook een tattoo op mijn pols. De eerste week kon ik deze ook voelen. Je kan voor de zekerheid langs de huisarts gaan maar je kan ook wachten tot de tattoo volledig genezen is. Jammer dat de tattooshop je niet serieus genomen heeft, niet meer naartoe gaan dus ;-).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100