De Brazilian Wax startset van http://thewaxingshop.com wel of niet kopen?

Ik zit eraan te denken om de brazilian wax startset van de http://thewaxingshop.com te gaan kopen, heeft iemand hier ervaring mee zoja aanrader of niet?

Wil hem gebruiken voor zowat heel mijn lichaam.. De pijn ben ik niet bang voor maar wil meer weten of hij goed werkt en je huid echt haar vrij maakt?

En welke kleur hars kan ik dan het beste nemen want ik kan niet duidelijk vinden wat nou het verschil is tussen de harsen.

Kortingcodes van de http://thewaxingshop.com zijn trouwens ook welkom!

Alvast bedankt!
Liefs,

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

IK zou er niet voor kiezen, het is een hars die je warm moet maken, waardoor er een soort stroop ontstaat, die je op je lichaam moet aanbrengen, wordt snel een rommeltje, vervolgens moet je de hars eraf trekken, wat alleen gaat als je kleine stukjes doet, duurt het te lang voordat je het eraf trekt, krijg je allemaal kleine brokjes, wat niet goed meer trekt en pijnlijk is. Ze hebben ook een set met een rolsysteem, dit is veel handiger, je rolt de warme hars op je lichaam, wrijft er een stuk katoen op, met de haargroei mee en trekt tegen de haargroei in de strook er weer af. Je kunt de stroken later bijkopen, maar wij gebruiken gewoon oude lakens die we in repen scheuren, werkt net zo goed.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100