Wat kan ik beter doen? Eerst een gezichtmaskertje op doen en daarna onder de zonnebank of eerst onder de zonnebank en daarna een maskertje opdoen?

Wat is beter voor me huid? En waar word ik bruiner van? Of maakt het niet uit?

Weet jij het antwoord?

/2500

die zonnebank kun je het beste helemaal niet doen, maar als je dat toch wil, doe dat dan eerst en verzorg je lichaam daarna met een douche en bodycreme, ook je gezicht kun je na het zonnebanken het best verzorgen met een hydraterend masker, een maskertje heeft geen invloed op het bruiningsproces.

Eerst zonnenbank en dan pas maskertje. De huid is namelijk echt gecoelig als je net een maskertje hebt opgehad. Je kunt dat het beste even niets doen met je gezicht zoals make-up en zonnen.

voor de zonnebank zou ik allereerst je gezicht goed reinigen,geen make-up meer op jehuid, en er daarna een goede bescherming voorde zon op doen( er zijn speciale producten voor de zonnebank),dit geldt trouwens ook voor de rest van je lichaam.na de zonnebank zou ik dan voor extra verzorging een maskertje nemen voor je gezicht, maar dit hoeft niet gelijk na het zonnen, laat je huid eerst lekker afkoelen. denk er aan dat een overdaad aan zon slecht is voor je gezondheid, en je huid.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100